Het OLV bestaat nu echt 100 jaar!
De jubileumweek en de reünie zijn intussen al achter de rug.
We kunnen nog even nagenieten.

Nieuws

Reünie al over twee weken!!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Het duurt nog geen twee weken voordat we met z’n allen kunnen genieten van de reünie. Nu het OLV 100 jaar bestaat, heeft zich al een groot aantal oud-OLV’ers aangemeld. Zowel oud-medewerkers als oud-leerlingen. Als je wilt weten wie zich al heeft opgegeven, kijk dan hier.

Twee weken vóór de reünie ging de teller van aangemelde oud-leerlingen OVER DE 1500!!!! Waar gaat dat naar toe? Worden het er 2.000?? Eigenlijk maakt het niet uit, velen kijken er naar uit om oude vrienden en bekenden weer eens te ontmoeten en te spreken. Uiteraard onder het genot van…..

Je kunt je nog steeds opgeven voor de reünie kijk hiervoor op deze website bij de pagina over de reünie.

Tot ziens op 1 april!